Το Περιβάλλον ειναι ο Ναός μας
BEST BANK
2642 αναγνώστες
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009
09:07
3.300 εκατομμύρια χρόνια: Καλημέρα Οξυγόνο.
 
Η πιο ωραία ιστορία της γένεσης αρχίζει.
 
 

 
 
Ένα πρασινομπλέ βακτήριο, το κυανοβακτήριο, παίρνει διοξείδιο του άνθρακα και νερό από το περιβάλλον, (το υγρό περιβάλλον πάντα, η ζωή είναι ακόμη δέσμια του νερού μη ξεχνάτε) και με την βοήθεια του ηλιακού φωτός το διασπάει στα συστατικά του, δηλαδή στο οξυγόνο και στον άνθρακα, καταναλώνει τον άνθρακα και αποβάλει το Οξυγόνο, σύμφωνα με την παρακάτω εξίσωση της φωτοσύνθεσης:
 
 
6 CO2 + 12 H2O => C6H12O6 + 6 O2 + 6 H2O
 
 
Το Οξυγόνο είναι όμως τοξικό για την υπάρχουσα ζωή. Είναι το πρώτο τοξικό απόβλητο που παρήχθη στον πλανήτη από την ίδια τη ζωή.Η ζωή λοιπόν παράγει τον θάνατο της! Αυτοδιαγράφεται, και ωστόσο στην θέση της εμφανίζεται μια άλλη μορφή, περιπλοκότερη. Το κυανοβακτήριο αγκάλιασε τα υπόλοιπα είδη και τα άφησε να φάνε τις σάρκες του. Στο καινούργιο συμβιωτικό κύτταρο, η χλωροφύλλη πιάνει ένα σταθερό πόστο, το νέο κυτταρικό σύμπλεγμα εμφανίζεται γεμάτο πάθος για ήλιο. Πάνω του βρίσκεται η ατμόσφαιρα των υδρατμών και της αμμωνίας, που το ίδιο θα μεταβάλει σε μια ατμόσφαιρα που το οξυγόνο θα κυριαρχήσει. Αυτό το καινούργιο αέριο, τοξικό για τη ζωή μέχρι τώρα, θα γίνει η βάση για την καινούργια ζωή από δω και πέρα.
Όπως μας γράφει η Λυν Μαργκούλις«Βακτήρια διαμορφώνουν το περιβάλλον που έχουμε σήμερα» και όχι αντίστροφα.
 
 
Δεν είναι δηλαδή το περιβάλλον που διαμορφώνει
τη ζωή σε μια γραμμική σχέση, αλλά η ζωή διαμορφώνει το περιβάλλον σε μια διαλεκτική σχέση

 
 

 H μάνα γη, χρειάστηκε 2 δισεκατομμύρια και 200 εκατομμύρια χρόνια για να διαμορφώσει έναν ευκαριώτη. Δηλαδή περισσότερο από τη μισή ζωή της!
Μετά από την εμφάνιση του πρώτου ευκαριώτη, η ζωή πήρε την ανηφόρα. Από τότε και μετά αρχίζει η ποικιλότητα. Επί 2 δισεκατομμύρια και 200 εκατομμύρια χρόνια η γη είχε κατακλυστεί από μονότονους προκαριώτες δηλαδή μονοκύτταρους οργανισμούς χωρίς πυρήνα με το DNA χύμα στο κύτταρο, σε αντίθεση με τους ευκαριώτες στους οποίους το DNA είναι κλειδωμένο στον πυρήνα του κυττάρου, πράγμα που συμβαίνει σε κάθε πολυκύτταρο οργανισμό.
Εδώ και ένα δισεκατομμύριο και 700 εκατομμύρια χρόνια το DNA παραμένει άρχοντας κλειδωμένος σε ένα Πύργο με εκατοντάδες χιλιάδες υπηρέτες όλους πολύπλοκους, δύστροπους, αμετακίνητους και κατά μια έννοια, της οποίας το νόημα μας ξεφεύγει, πολυδιάστατους, καθώς και δισεκατομμύρια άλλα άτομα σφιχταγκαλιασμένα μεταξύ τους σε μια δομή που η σημερινή επιστήμη αγνοεί παντελώς.
Το ανθρώπινο DNA έχει τρία δισεκατομμύρια ζεύγη βάσεων, έτσι για να πάρουμε μια ιδέα της εν λόγω πολυπλοκότητας. Είναι ενα διπλός έλικας που αν τον τεντώσουμε το μήκος φτάνει τα τρία μέτρα

Αν μπορούσαμε να αντιληφτούμε τη σοβαρότητα και τη μοναδικότητα αυτής της δομής, θα έπρεπε να είχαμε πάρει με τις πέτρες αυτούς που τολμούν να ξεκλειδώσουν αυτόν τον Πύργο και να πετάξουν μέσα σκουπίδια χύδην, όπως εντομοκτόνα, βολφράμιο και γονίδια σήμανσης, για να αναφέρουμε μερικά από δαύτα.
Η γενετική μηχανική βασίζεται στην Αρχή, ότι κάθε γονίδιο μέσα στο DNA είναι υπεύθυνο για μια και μοναδική πρωτεΐνη, δηλαδή, για μια και μοναδική λειτουργία του κάθε γονιδίου ξεχωριστά.
Επομένως, σκέφτηκαν αυτοί οι φωστήρες γενετιστές, αν προσθέσουμε ένα γονίδιο που παράγει μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη, μπορούμε – έτσι απλά - να προσθέσουμε μια καινούργια επιθυμητή ιδιότητα, ας πούμε ένα παράδειγμα στο καλαμπόκι, που αποτελεί τη βασική τροφή για μερικά δις στον πλανήτη μας, και να μην παθαίνει βλάβη από τους επανειλημμένους ψεκασμούς με ζιζανιοκτόνο.

Αυτή όμως η Αρχή δεν ισχύει. Όταν μετρήθηκαν τα γονίδια του ανθρώπου ήταν μόνο 30.000 ενώ με την παραπάνω λογική έπρεπε να είναι 100.000.


Δηλαδή τα γονίδια στην πλειονότητα τους κωδικοποιούν περισσότερες από μία πρωτεΐνη το καθένα.
Αλλά ούτε εδώ σταματάει η πολυπλοκότητα της λειτουργίας του κυττάρου. Η σειρά των γονιδίων είναι εξ ίσου σημαντική και η ένθεση ενός ξένου γονιδίου θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα, ανάλογα με τη θέση που θα λάβει κατά την ένθεσή του μέσα στο κύτταρο.

Κάθε τύπος κυττάρου έχει ένα μοναδικό ρεπερτόριο από μοριακά προσαρτήματα, τα οποία διαταράσσονται πλήρως με το ξένο σκουπίδι.

Μέχρις εδώ συναντήσαμε κάποιες αρχειακές δυσκολίες, που δεν αποτελούν παρά ένα μικρό μόνο μέρος των δυσκολιών της επιχείρησης
«ξεκλειδώνω τον Πύργο και πετάω μέσα χύδην γονίδια και λοιπά σκουπίδια»

Πριν συνεχίσουμε περί των δυσκολιών της ανόσιας αυτής επιχείρησης, δείτε καταρχήν με ποια συνταγή μαγειρικής, οι «επιστήμονες» των νέων Αουσβιτς και Νταχάου παρασκευάζουν ένα γενετικά τροποποιημένο προϊόν! Και μόνο η λέξη προϊόν σοκάρει

1. Παίρνουμε μερικά κύτταρα από το φυτό ή το ζώο που θέλουμε να μεταλλάξουμε
2. Βάζουμε τα γονίδια που θέλουμε να ενθέσουμε στο δύστυχο φυτό ή ζώο σε μια ισχυρή καραμπίνα, κάτι ανάλογο με το εργαλείο που γίνεται αμμοβολή.
3. Βομβαρδίζουμε τα υγιή κύτταρα με τα ξένα «γονίδια» τα οποία είναι περιτυλιγμένα σε χιλιάδες μικροσκοπικά σφαιρίδια από βολφράμιο ή χρυσό, με ταχύτητες πολλών εκατοντάδων χιλιομέτρων την ώρα .
4. Το ξένο γονίδιο εκτός από το χρυσό ή το βολφράμιο έχει μαζί του και ένα γονίδιο Σήμανσης Ανθεκτικό στα Αντιβιοτικά (ARM, όπως το λένε)
5. Εμβαπτίζουμε τα βομβαρδισμένα κύτταρα σε διάλυμα με πολύ δυνατή αντιβίωση
6. Διαχωρίζουμε τα πεθαμένα κύτταρα, από αυτά που δεν προσβλήθηκαν από την αντιβίωση και έστι παίρνουμε τα μεταλλαγμένα.

Τα κύτταρα που επέζησαν από το μπάνιο της αντιβίωσης είναι τα μεταλλαγμένα, αφού σε αυτά εισέβαλε το ξένο γονίδιο που είχε συντροφιά το ARM .

Τι παρατηρούμε από την παραπάνω διαδικασία;

Ότι, τα καινούργια είδη που παρασκεύασε ο άνθρωπος, ναι πρόκειται για καινούργια είδη που μέχρι σήμερα η φύση δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση και με οποιαδήποτε φυσική επιλογή να είχε δημιουργήσει, καθόσον τα γονίδια που εντίθενται στα υγιή κύτταρα είναι τεχνητά ή από άλλο βασίλειο, αυτά λοιπόν τα καινούργια είδη έχουν ανοσία στην αντιβίωση!
Με άλλα λόγια η αντιβίωση δεν τα πιάνει. Καταλαβαίνουμε ότι

Όσοι καταναλώνουν μεταλλαγμένα

ζώα ή άνθρωποι

είναι ευάλωτοι σε ιούς και μικρόβια.

Αν το γονίδια ΑΡΜ μετακινηθεί απο το ένα είδος στο άλλο, τότε αυτο θα μπορούσε να οδήγησει σε νέες ασθένειες, ανθεκτικές σε αντιβιωτικά.

Ο κίνδυνος μιας ανίκητης πανδημίας είναι ορατός και ΚΥΡΙΩΣ αν αυτο δεν συμβεί σήμερα, καθόλου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί αύριο. Απο την στιγμή που αυτά τα μεταλλαγμένα είδη έχουν μπεί στη ζωή του πλανήτη, τίποτα εκτός απο μια ολοκληρωτική καταστροφή τους δεν μας εξασφαλίζει ένα αύριο χωρίς τον εφιάλτη της μετάλλαξης και εξαφάνισης ειδών με τα οποία εκατομμύρια τώρα χρόνια μοιραζόμαστε μια βιώσιμη συμβίωση.
 


BEST BANK


 Υποτιθεται πως τωρα γνωριζουμε τι σημαινει "εσωτερικη καταρρευση". Εφοσον εχουμε το τρανο παραδειγμα των καθε λογης περισπουδαστων μανατζερς , οι οποιοι δημιουργησανε τα τοξικα αποβλητα  και τα προσθεσανε στις λειτουργικες  δομες των τραπεζων τους ,για τους γνωστους ,και κατα πιθανοτητα ευτελεις σκοπους τους .

Μεσα στην τρελλη χαρα της γνωσεως και της δημιουργιας τους. Αυτοι ισως περιμεναν απο αυτον τον ευφυη σχεδιασμο τους να δημιουργηθει μια υπερτραπεζα η οποια θα παραγει κατι επιτελους. Δεν θα ειναι δηλαδη απλως ενα ιδρυμα τοκογλυφιας.Αλλα θα εχει αληθινη παραγωγικοτητα και θα παραγει το ιδιο το ανθρωπινο μελλον.

Εαν πετυχουνε τα σχεδια τους και καρποφορησει η τραπεζα μελλοντος ,θα αποδεσμευτουμε για παντα απο την κοινη τοκογλυφια των τραπεζων. Και θα εχουμε στην αρχη μια νεα Υπερτραπεζα την οποια κακως θελουνε να ονομασουνε τωρα "BAD BANK". Ισως να το σκεφτουνε καλυτερα και να την ονομασουνε λιγο αργοτερα "BEST BANK"

Αλλα χαζομαρες καταλαβαινουνε, χαζομαρες κανουν και λενε  οι αμορφωτοι επι της εξελιξης των τραπεζων. 

Οι επιστημονες, δοκτορες ολοι επι το πλειστον, ειχανε σκοπο τους να δημιουργησουνε ενα νεο καθεστως ,μια απιθανη καινοτομια. Ειχανε σκεφτει πως με αυτον τον τροπο θα μπορουσε ο κοσμος να απαλλαγει απο τα πρωτογονα χρηματα.Και επειτα να ξεκινησει ενας νεος κοσμος με την Υπερτραπεζα Τοξικων ,στην αρχη για κραχτη, η οποια θα κανει  αγοροπωλησιες του ανθρωπινου χρονου.

Δηλαδη θα πουλαει η τραπεζα αυτη ,αντι για χρηματα ,χρονο ζωης. Σε ολους οσους τον δικαιουνται, εφοσον αυτοι εχουνε εκτελεσει καποιες  επωφελεις για το κοινο καλο εργασιες.

Θα μου πειτε πως ειναι περιορισμενος ο χρονος ζωης του ανθρωπου και ετσι οι περισσοτεροι θα επρεπε να σταματανε να δουλευουνε εφοσον ειχανε συμπληρωσει με την δουλεια τους τον αντιστοιχο χρονο ζωης ενος ανθρωπου εκατο χρονων.

Αμ εδω  που φαινεται καθαρα πια το ποσο χαζη ειναι η φιλοσοφια της υπερτραπεζας αυτης .Απ εδω ξεκιναει και η λειτουργια της.

Πουλωντας λοιπον  ολο και περισσοτερα χρονια ζωης η Μπεστ Μπανκ και καταντωντας Μαθουσαλες ολους τους απληστους πελατες της. Η υπερτραπεζα τοξικων θα προκαλουσε σκιρτηματα παγκοσμιας ευφοριας.Τα οποια με την σειρα τους θα δημιουργουσανε το καταλληλο εδαφος για ενα νεο παρτυ επι της γης. Αυτο το  παρτυ που θα ονομαστει απο τους σουπερ επιστημονες ,δοκτορες και καθε λογης μορφωμενους ειδημονες ,παρτυ  αθανασιας. Αν και πολλοι τραμπουκοι οικολογοι δηλωνουνε απο τωρα πως θα προκειται για το παρτυ της ευθανασιας!

 Αλλα αυτοι,αν μη τι ναλλο, ειναι παντελως ηλιθοι!

Ηρθε η ωρα λοιπον το ανθρωπινο ζωο να ζησει για παντα και παντα. Τερμα και τελειωσε. Τελεια και παυλα.Αυτο ειναι το συνθημα της υπερτραπεζας.

Και ξερετε τι λεει η κοινη γνωμη,ακουγωντας απο εμενα ολα αυτα τα περι Υπερτραπεζας τοξικων, σημερα που εχουμε ακομα αυτες τις ψωρο-τοκογλυφικες τραπεζες  και πιστευουμε.

Μα καλα τι λεει το ζωον;

Δωστε του ενα καροτο να ησυχασει!

 

 Ομως, οποιος θελει να προβλεπει σωστα το μελλον και να επενδυει σωστα.

 Ενας ειναι ο πρωτος και μοναδικος κανονας. Να μην ακουει  ποτε την κοινη γνωμη. Γιατι αυτη γεννηθηκε για να πεθανει ,ενω η σωστη γνωμη υπαρχει για να γινει αθανατη!

 

 

 

 

 

Y. Γ.  Μην ακουτε κανεναν  που μιλαει διαφορετικα απο την κοινη γνωμη, και μην κανετε πως δεν καταλαβατε τιποτα απο ολα αυτα.

 Το μονο που σας ειπανε ,μεχρι τωρα κατι  ψευτοκαζαμιες και σκαρτο-χαρτοριχτρες ειναι πως μπορουμε να κανουμε και χωρις τραπεζες.

 Ωραια αποψη και αυτη, μεχρι ενος σημειου βεβαια!

Πραγματικα  και μπορουμε ,οσο μπορει και η ζωη σε αυτον το πλανητη να κανει και χωρις το ανθρωπινο ζωο.

 


Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

26/02 13:23  cormorano
Καλημέρα !

Εδώ όλοι ξαφνικά καζαμίες, χαρτορίχτρες, μάγοι, μαντεία κτλ. έγιναν !
26/02 13:36  pol
Εύγε zyzzx!Μα ζωή χωρίς τον άνθρωπο;Είναι μια καλή φιλοσοφική θεώρηση.
26/02 13:41  zyzzx
Εγω Κορμορανο εχω τελειες επιδοσεις στο διαβασμα του καφε.
Αλλα επειδη δεν πινω τουρκικο καφε, δεν εχω και την ευκαιρια να δω τα μελλουμενα.
Χρησιμοποιω ομως επαρκως την πυξιδα της μυτης μου που δεν γελιεται ποτε.
Ποτε απο παντα ,δηλαδη.
26/02 13:45  cormorano
zyzzx
Προφανώς δε το αναφέρομαι σε εσένα. Πιστεύω ότι το κατάλαβες !
26/02 13:45  zyzzx
pol σ' ευχαριστω, αλλα προσεχε το κουφετο!
Κυνηγαει οσους γραφουνε καλα λογια για το μπλογκ μου.
Με εχει τιμωρια.
Ξερεις με τα αυτια του γαιδαρου, στην γωνια.
Μονο που μερικες φορες γκαριζω αγρια και το τσαντιζω.
26/02 13:47  zyzzx
Αστειευομαι Κορμορανο.
26/02 15:41  Κλεάνθης
Τι σχέση έχει η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ρύπανση με την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ "ρύπανση"? Τεράστια, υπό τη δική σου θεώρηση (τυχαίνει να είναι και δική μου)

Πάντως πολυσκοτίζεσαι και είπαμε... ΧΑΛΑΡΑΑΑ! (θα έλεγε η φωνή της κοινής γνώμης)

Περί θυμού: ο θυμός δημιουργεί ευχαρίστηση, που οφείλεται στην ελπίδα της εκδίκησης (Αριστοτέλης, Ηθικά Ευδήμεια Γ)
26/02 15:45  koufeto:-)
Να μαι και εγω!Ζζζζζζζζζζζζζζχχχχχ δεν κθνηγω κανεναν που γραφει στο μπλογκ σου και εκτος απο αυτο πες μου λιγο το καλαμποκι το εβαλες επειδη εφαγες εχθες ποπ-κορν με βουτυρο ή επειδη δεν εχεις φαει γενικα καλαμποκακι;;;
Κοτ,κοτ,κοτ,κοτ,κοοοοοοοοοοοοοοττττττττ!
26/02 20:35  zyzzx
Γεια σου Κλεανθη,ο θυμος ειναι ισως μια πρωτογονη μορφη εκφρασης που ελλατωνει την ροη του χρονου σε τετοιο βαθμο , ωστε να περναει μεσα μας ταυτοχρονα με την εξαρση των συναισθηματων,χωρις να γινεται απολυτα αντιληπτος .
Η εκδικηση τωρα ,ισως ειναι η προσπαθεια της λογικης μας να παγιωσει, και να κανει πληρως κατανοητο απο τον νου, αυτο το πρωτογονο "ρευμα" που περασε μεσα μας χωρις την πολιτισμενη μας εγκριση
Τωρα εαν σκεφτουμε πως οι οντοτητες ταυτιζονται σε μεγαλο βαθμο, και στους χρονικους παραλληλισμους και προσανατολισμους τους.
Τοτε ισως καταλαβουμε πως η εκδικηση δεν ειναι παρα ενα σφαλμα της ασυνεχειας του χρονου.
Το οποιο σφαλμα το μεγιστοποιουμε αποδοκιμαζωντας την λανθασμενη ,κατα την αντιληψη μας σταση του συνανθρωπου μας. Η οποια σταση του ειναι απλα οτι ακριβως λειπει απο την λογικη ροη του χρονου και καθρεφτιζεται το διχως αλλο πανω στον στον συνανθρωπο μας .Ο οποιος γινεται απλα δεκτης του θυμου μας και εκπεμπει ασυναισθητα το δικο μας βεβαιωμενο αλλα υπαρκτο λαθος.
Φαινεται λοιπον πως ο θυμος δρα αυτοβουλως χωρις να αναμενει την εγκεκριμενη απο την λογικη μας εκδικηση.
Χαρηκα που σκεφτηκα λιγο ,εστω κι αν ειναι λαθος ολα αυτα που εγραψα, με την πολυτιμη παρεα σου.
26/02 20:45  σεβαστη
Μόνο που τα τοξικά απόβλητα των τραπεζών δεν πιάνουν "μπάζα" μπροστά στα μεταλαγμένα.
26/02 20:53  Goldmine
Καλησπέρα zyzzx. Εκτιμώ την υπερπροσπάθειά σου και τα φώτα σου. Καλό τετραήμερο και εμπνεύσεις δυνατές!
Πήρα πληροφορίες χρήσιμες κι ευχαριστώ.
26/02 21:04  freeagle
“Με άλλα λόγια η αντιβίωση δεν τα πιάνει. Καταλαβαίνουμε ότι
Όσοι καταναλώνουν μεταλλαγμένα
ζώα ή άνθρωποι
είναι ευάλωτοι σε ιούς και μικρόβια.”
Το παραπάνω είναι δικό σου συμπέρασμα ή το πήρες από κάπου; Αν το πήρες από κάπου θα είμουν ευγνώμων αν μου πόσταρες το σχετικό link …
27/02 00:14  jijiras
Ι.ε.κ. λιακοπουλοσ;
27/02 00:47  Manta ray
Μπράβο για το κείμενο και την όλη οπτική zyzzx.
27/02 07:48  koufeto:-)
jijiras Λιακοπουλος και Μπουμπουκος:-)Αστα να πανε:-)
27/02 07:49  zyzzx
Freeeagle τα link υπαρχουν στην αρχη οπου γραφει (3300 εκατομμυρια χρονια), και μετα που που λεει (πως γινονται τα γενετικως μεταλλαγμενα προιοντα).
Και τα δυο ειναι χρωματισμενα και ξεχωριζουνε ευκολα.
θα μποουσα να γραψω μια περιληψη απο αυτες τις ιστοριες . Αλλα καταλαβα πως το μπλογκ αυτο εχει αρκετο ενδιαφερον, για εμενα ,και ισως και για αλλους που αναζητουνε παρομοια θεματα.
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.

27/02 08:00  zyzzx
JiJiRaS και παλι γεια σας.
Η οντολογικη ενοτητα των ανθρωπινων ζωων ειναι πολυ πιο πολυπλοκη απο οτι μας βολευει λογικα.
Αφου λαβετε σοβαρα υπ οψιν σας αυτο σαν δεδομενο.Τοτε Θα μπορουσατε να κατανοησετε την απλουστατη αναζητηση μου.

27/02 08:12  zyzzx
Σεβαστη , εχω διαβασει πολλα απο διαφορες πηγες. Αλλα αυτα τα κειμενα που βρηκα τυχαια στο ιντερνετ ,ηταν διαφορετικα. Περιεχουνε μια σπανια οπτικη του θεματος γι αυτο τα περασα αυτουσια στο αρθρο μου. Και προτεινω σε οσους ενδιαφερονται να τα διαβασουνε ολοκληρα απο τα λινκ στις επικεφαλιδες.
Το θεμα το δικο μου της Μπεστ Μπανκ βρισκεται υπο επεξεργασια ακομη.


Goldmine σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια και σου ευχομαι να εχεις ενα υπεροχο τριημερο.


Manta Ray, σας παρακολοθω , και χαιρομαι για την δικια σας παρουσια εδω στο μπλογκ μου.

27/02 08:28  zyzzx
Γεια σου Κουφετουλι,σου βρηκα το καταλληλοτερο site.

http://www.horoscope.gr/#
Ερωτικη συναστρια-η Ηλιακη συμβατοτητα των ζωδιων.

Αντε και καλη σου διασκεδαση. να εχεις ενα ολοκληρο ημερο πενταημερο.

Προσεχε ομως,την Τριτη,οταν θα εχεις τελειωσει τα διαβασματα σου θα σου βαλω τεστ δυσκολο!

Κοτ,κοτ;

27/02 09:10  koufeto:-)
ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...κοιμησου και η τυχη σου δουλευει και εγω θα συνεχισω να δουλευω εσενα...Κοιμησου...ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ...ζζζζζζζζζζζζζζ...
27/02 09:14  zyzzx
27/02 09:23  koufeto:-)
27/02 09:41  zyzzx
Αμα εισαι ετσι ,εγω θα αποκαλυψω και τα φιλαρακια σου!
Α και για να μην γινει συγχυση ,ειναι οι χορευτες και οχι ο τραγουδιστης.
http://www.youtube.com/watch?v=m-C2Ar4gpi8
27/02 09:47  koufeto:-)
27/02 11:04  koufeto:-)
Μια ευγενικη χορηγια απο το koufeto:-) για το ζζζζζζζζζχχχχχχχχχχχ:


Ο αμερικανικός λαός είναι ο πιο έξυπνος αμερικανικός λαός στον κόσμο.
George Bush Junior


Το ολοκαύτωμα ήταν μια άθλια περίοδος στην Ιστορία του έθνους μας. Εννοώ της ιστορίας αυτού του αιώνα. Αλλά όλοι ζήσαμε σ' αυτόν τον αιώνα. Εγώ δεν έζησα σε αυτόν τον αιώνα.
George Bush Junior


Τα περισσότερα προϊόντα που εισάγουμε, έρχονται από το εξωτερικό.
George Bush Junior


Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Το βλέπω όλη την ώρα όταν έρχονται άνθρωποι και μου λένε: 'Μην μας απογοητεύσεις άλλη φορά'.
George Bush Junior


Έχω δικές μου απόψεις με τις οποίες πολλές φορες δεν συμφωνώ.
George Bush Junior


Πιστεύω ότι το ανθρώπινο γένος μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά με τα ψάρια...
George Bush Junior


Το πιο extreme πράγμα που έχω κάνει είναι οι σκέψεις μου.
Τζίνα Αλοιμόνου (Μοντέλο)


Ο δείκτης των τιμών σήμερα έκλασε... συγγνώμη... έκλεισε στις τάδε τιμές.
Παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA


Έπρεπε να διαλέγουν φύλακες με αρχαιοελληνικές μούρες στην Ακρόπολη.
Βάνα Μπάρμπα


Και θα περάσουμε να ακούσουμε τη Μέλανι Τσι και το Αϊ τουρν του γιου ( Melanie C , I turn to you )...
Δημήτρης Φωτιάδης (Ιδιωτικός σταθμός Κατερίνης)


-Κυρία Σαρρή, διαβάζετε Ηράκλειττο;
-Ναι, γιατί γενικώς είμαι πολύ των extreme πραγμάτων.
Έφη Σαρρή


-Ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια απο το καινούργιο CD ; -Το 2, το 5 και το 8.
Κατερίνα Στανίση


Βλέπω στην τηλεόραση τα παιδάκια στην Αφρική και κλαίω. Θα ήθελα να ήμουν και εγώ τόσο αδύνατη, αλλά χωρίς όλες αυτές τις μύγες γύρω μου...
Mariah Carey


Κατά την διάρκεια αγώνα ανώμαλου δρόμου γυναικών: Και οι ανώμαλες μπαίνουν στα τελευταία 1000 μέτρα...
Σχολιαστής στίβου


Σε ποια χώρα τραγούδησε ο Λευτέρης Πανταζής; Στην Τουρκία, στην Αγγλία ή στο Λονδίνο;
Εύα Αντωνοπούλου (Τουίστ, ALPHA TV)


Ρεάλ-Λάτσιο 2-2 υπέρ της Ρεάλ.
Εκφωνητής του MEGA


Σε κάποιο ακριτικό χωριό:
Εκτός από ανθρώπους, πε
27/02 11:05  koufeto:-)
Σε κάποιο ακριτικό χωριό:
Εκτός από ανθρώπους, περνάνε και Ρουμάνοι τα σύνορα;
Ρεπόρτερ του TEMPO


Μου αρέσουν όλοι οι ποιητές, ακόμα και ο Μπετόβεν.
Τζένη Χειλουδάκη


Μετά από αγορά εκτυπωτή, παίρνουν τηλέφωνο στον προμηθευτή:
-Πείτε μου το πρόβλημά σας.
-Ο καινούργιος εκτυπωτής που πήραμε δεν εκτυπώνει..
-Είναι στο ρεύμα;
-Ναι.
-Πατήσατε το κουμπί;
-Ναι.
-Είναι on- line ;
-Ναι.
-Χαρτί έχει;
-Ναι.
-Οι μελανοταινίες είναι εντάξει;
-Ναι...
Τελικά πάει ο τεχνικός από κει και λέει:
-Πού είναι ο υπολογιστής;
-Ποιος υπολογιστής;
Τράπεζα Κύπρου


Ναι, αλλά εσύ απάντησε θετικά όχι.
Ηθοποιός σε πρόγραμμα του ΑΝΤ1


Οκτώ στους δέκα Ελληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά. Τους υπόλοιπους τρεις όμως, που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούμε.
Βίκυ Κουλιανού


-Και πού βρίσκεστε τώρα;
-Στα Τρίκαλα.
-Α, ωραία, κοντά στη θάλασσα.
Νίκη Κάρτσωνα


Ποιος όμως θα διαδεχτεί τον κ. Κλίντον στον ρόλο του κλανητάρχη;
Δημοσιογράφος ΕΤ1


Και τώρα ο ζωντανός καλεσμένος μας.
Ρούλα Κορομηλά


Σε περιγραφή ανόργανης γυμναστικής:
Οι αθλήτριες αποφάσισαν επιτέλους να ανοίξουν τα πόδια τους.
Κώστας Καπάταης


Και τώρα μαζί μας η πασίγνωστη τραγουδίστρια... Πώς είπαμε ότι σε λένε;
Αννα Μαρία Λογοθέτη


Σε τηλεφωνική σύνδεση με Καβάλα:
-Ναι... από πού τηλεφωνείτε;
-Καβάλα.
-Γίναμε και ιντερνάσιοναλ.
Αννα Μαρία Λογοθέτη


Πόσοι νέοι είναι στον σατανισμό... παθαίνουν ναρκωτικα και όλα αυτά τα άσχημα...
Ελένη Λουκά


Θέλοντας να πει οτι το παιχνίδι βόλλεϋ θα ειναι μαγνητοσκοπημένο, λέει: Όχι κυρίες και κύριοι, αύριο δεν θα βγούμε ζωντανοί από το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Χάρης Αλευρόπουλος


Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων στην Βαρκελώνη και ενώ ο φακός ζουμάρει στα οπίσθια της Βαν Αντσικ (διάσημης κολυμβήτριας), λέει: 'Και η Βαν Αντσικ, η βασίλισσα των πισινών.'
Χάρης Αλευρόπουλος


Ο αγώνας τέλειωσε με τρία γκολ, ένα για κάθε ομάδα.
Κώστας Μπάνιας (Αρτα TV)


Η πρωτοπόρος
27/02 11:06  koufeto:-)
Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Αρτας είναι δεύτερη.
Κώστας Μπάνιας (Αρτα TV)


Έχουμε μαζί μας τον Σπύρο Γιαννάκη, 16 ετών, μαθητή του 3ου Λυκείου και αθλητή του Πύρρου. Λοιπόν Σπύρο, πες μας πώς σε λένε, πόσο χρονών είσαι, σε ποιο σχολείο πηγαίνεις και σε ποια ομάδα αγωνίζεσαι.
Κώστας Μπάνιας (Αρτα TV)


Τηλεφώνημα σε γραφείο έκδοσης εισιτηρίων: Κρατήσεις στοματικώς κάνετε;
Αγνωστος


Οι επιβάτες για Σπέτσες να είναι έτοιμοι για αποβίβαση. Passengers for Spetses, ready for the ksebarkation.
Καπετάνιος σε πλοίο προς Σπέτσες


Αυτό τον καιρό δεν έχω σχέση, είμαι άσχετος.
Κάποιος από Δράμα


Απορία σε εξεταστική, για θέμα πολλαπλής επιλογής:
Εάν δεν είναι σωστή καμιά από τις πέντε απαντήσεις, τι να γράψουμε;
Κάποια απο Αθήνα


Συζήτηση με τουρίστα:
-How much is that?
-Upstairs downstairs, one thousand (πάνω κάτω ένα χιλιάρικο).
Κάποιος ιδιοκτήτης μαγαζιού με σουβενίρ στην Ξάνθη


-Ένα ουίσκυ on the rocks.
-On the rocks δεν έχω, να σου βάλω Dewars ;
Κάποιος μπάρμαν


Παίρνει την Panafon τηλέφωνο και λέει:
-Δεν έχω κάλυψη.
-Σε ποιο σημείο είστε;
-Στο σπίτι του Θόδωρα.
Κάποιος από Αθήνα


Πωλητής κινητών τηλεφώνων λέει σε δυο τυφλούς που θέλουν να κάνουν καινούργια σύνδεση:
-Αναγνώριση κλήσεων θέλετε;

Κάποιος πωλητής στην Αθήνα.

27/02 11:07  koufeto:-)
Και θα περάσουμε να ακούσουμε τη Μέλανι Τσι και το Αϊ τουρν του γιου ( Melanie C , I turn to you )...
Δημήτρης Φωτιάδης (Ιδιωτικός σταθμός Κατερίνης)


-Κατά την διάρκεια αγώνα ανώμαλου δρόμου γυναικών: Και οι ανώμαλες μπαίνουν στα τελευταία 1000 μέτρα...
Σχολιαστής στίβουΘέλοντας να πει οτι το παιχνίδι βόλλεϋ θα ειναι μαγνητοσκοπημένο, λέει: Όχι κυρίες και κύριοι, αύριο δεν θα βγούμε ζωντανοί από το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Χάρης Αλευρόπουλος
27/02 11:08  koufeto:-)
Πικρή πραγματικότητα!

4 ναυαγοί ηλικίας 20, 30, 40 και 60 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται 4 καταπληκτικά φωτομοντέλα.

Ο 20άρης λέει: - Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 30άρης του απαντά: - Καλά μην βιάζεσαι και τόσο...
Ο 40άρης προτείνει: - Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 60άρης: - Για σταθείτε ωρέ παιδιά . Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού και από εδώ βλέπουμε !


27/02 13:23  zyzzx
Κουφετουλι!
Να σου πω ενα μυστικο;
Το εξοχικο του αντρα σου ειναι στο Ριο.
Α, μην αναρωτιεσαι γιατι δεν σε πηρε μαζι του.
Εσυ μπορεις να το κανεις αυτο;
http://www.youtube.com/watch?v=THk5GB3JYG4&feature=related
Η αυτο;
http://www.youtube.com/watch?v=F_uDZ9PYKpM

Καταλαβαινεις τωρα ε;
27/02 13:26  koufeto:-)
Εγω εχω πολλους αντρες παραλληλα ζζζζζζζχχχχχχ ποιος απο ολους ειναι να τον στειλω και να τον αντικαταστησω αμεσως;;;Δεν τους προλαβαινω η ρουφιανα ολους μαζι;;;-)
27/02 13:40  zyzzx
Παραλληλα ειπες;
Σημερα εχω ρεντα ,σε τσακωσα και να φιλοσοφεις!
http://www.youtube.com/watch?v=NJe_5Sd_97I&feature=related
27/02 15:25  koufeto:-)
ζζζζζζζζζζζζζζζχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ που πας και τα βρισκεις!Ο γκουφυ ειναι απο τα αγαπημενα μου παιδικα:-)

Σχετικά με το blog
Οι Θειοι Αριθμοι Συνιστουν
Εναν Απροσιτο Συμφωνικο Ιστο
Ενα Συμπαν Απο Αγνες Ωδες
Μια Μοναδικη Μυθωδης ΟντοτηταΜοναδικοτητες
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι