Το Περιβάλλον ειναι ο Ναός μας
Δελτιο Ανοδου
1645 αναγνώστες
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2009
13:44

Four-fold  pointed-symmetry of a gravitational wave field from Rep. Prog. Physics 63, 1317-1427, 2000

 

((ΣΤΗΣ /22/12/2012.)) «ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ. Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ. Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΑΝΟ. KATΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΜΟΡΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. TO ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΙΩΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΟΞΥΝΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΚΟΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΕΣ. ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ. ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΑΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΝΕΦΗ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ. ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΑΙΑ. Η ΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΟΡΑΤΟ ΦΩΣ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ’ΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. «ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΤΕΛΗΣ ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑ».

The date December 21st, 2012 A.D. (13.0.0.0.0 in the Long Count), represents an extremely close conjunction of the Winter Solstice Sun with the crossing point of the Galactic Equator (Equator of the Milky Way) and the Ecliptic (path of the Sun), what that ancient Maya recognized as the Sacred Tree. This is an event that has been coming to
resonance very slowly over thousands and thousands of years. It will come to resolution at exactly 11:11 am GMT.

The place where the December solstice sun crosses the Milky Way
is precisely the location of the "dark-rift in the Milky Way
 ...'xibalba be' - the road to the underworld."

On the winter solstice of 2012, the noonday Sun exactly conjuncts
the crossing point of the sun's ecliptic with the galactic plane,
while also closely conjuncting the exact the center of the galaxy.

Γιορτή.
Η Μεγάλη Μέτρηση ολοκληρώνεται το 2012, όμως αυτό δεν είναι κακός οιωνός. Η Σάντρα Νομπλ, διευθύντρια του Ιδρύματος για την προαγωγή των κεντροαμερικανικών σπουδών του Κρίσταλ Ρίβερ (ΗΠΑ), εξηγεί: «Για τους αρχαίους Μάγια, η άφιξη στο τέλος του κύκλου αντιπροσώπευε μια μεγάλη γιορτή».

 


 

 

Ας μην αναρωτηθουμε για το πως και για το γιατι.Μονο να ακολουθησουμε τα γεγονοτα πιστευοντας ακραδαντα στο απροσδοκητο γεγονος ,το συμπαντικα ανατρεπτικο ρευμα που θα ερθει για να μας περασει απο την  πυλη του χρονου.

Το Μαγιατικο απογευμα εχει την δυμαμη να καθαρισει τις ψυχες μας.

Ανοιξιατικο απογευμα ,χρωματιστο και αναλαφρο για τους θνητους η μονη λυτρωση απο τα δεσμα της καθημερινης τρελας.

 

 


 

          http://tadekatriafeggaria.blogspot.com/

 

 

Τις Κυριακες ο παραλυτος απο τη μεση και κατω νιωθει τα ποδια του.Δεν τα τσιμπα μα τ'ακουμπα κι ετσι θυμαται την χρηση τους.Τις Κυριακες οι παραλυτοι πανε περιπατο.

 

Τους βρισκεις σε προβλητες να περπατουν παραλληλα με τις θαλασσες.Κλεισμενοι μεσα στα χοντρα τους μπουφαν δεν παιρνουν αερα απο πουθενα ,νομιζεις πως θα σκασουν.

 

Οταν καταδεχονται στρεφουν τα ματια στον οριζοντα.

 

Καραβια στο βαθος και γλαροι που δεν κουβαλουν μηνυματα μητε στα ραμφοι μητε στ'αμπαρια τους αφηνουν αδιαφορους.

 

Αν ηθελαν θα μπορουσαν να χουν τα ποδια τους καθε μερα σε κινηση μα μαθανε να ειναι χειρονακτικοι.

 

Ετσι εναποθεσανε ολη την ζωη τους σε δυο χουφτες ωραριο.

 

Μα τι να βρεις μεσα στην ωρα περα απο λεπτα;

 

Κι αν περισευουν δυο λεπτα δικα τους δεν ειναι.

 

Αυτο το χρεος που ψαχνει το δανειστη απελπισμενα τους στελνει τις Κυριακες.

 

Θελει κανεις δυο λεπτα;Δυο λεπτα κανεις;

 

Μερες ελευθερες .Μερες ευκαιριες.Να αποκαταστησουν .Να ξεχρεωσουν.

 

Και Τις κανανε Μερες Επιστροφης κι αυτες...

 


 

 

Εχουμε γνωση απο ολα. Εχουμε σιγουρα;

Tο δελτιο ανοδου το ξεχασαμε στο βαθυσκαφος μας.

Η εντελεχης  μνημη μας ,σε ανυποπτο χρονο ευρισκεται και  αργει.

Η γιορτη ερχεται ,ειναι η μοναδικη και αξεπεραστη ωρα ολοκληρωσης ολων των επιθυμιων μας και κυκλων, μιας ολοκληρης κοινωνιας ανθρωπινων ομοιωματων.Απταιστη  καταφρονια και  ανημπορια σερνουμε σταθερα με τα βηματα μας εως εκει εως το 2012 ,με σθενος και σφριγος ψυχης. Για να μετουσιωθουμε με το απροσδιοριστο υπερπεραν, εν ταυτω!

 

 

Τυλιξε με χαρτι το τελος και βαλε μια κορδελα ετσι για να φαινεται πιο ομορφο!

 

 

 

 

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

05/03 14:48  zeuspower
νομιζω ,οτι μας πηγαινουν καπου ,με καταληξη την ημερομηνια που αναφερεις...
05/03 18:03  pol
Σύγχρονο ηλεκτρονικό μαντείο;
Προτιμώ τις ωραίες εικόνες του TUBE!
06/03 01:29  jijiras
Nα δεις που οι Μαγια,ηταν Ελληνες,τελικα!
06/03 08:43  zyzzx
Χαιλ ΖΕΥΣ ! Χαιρμαι που το νοιωθεις και εσυ.

Η εντελεχης μνημη μας, σε ανυποπτο χρονο βρισκεται και αργει.

Σε ολη την διαρκεια της ιστοριας του ανθρωπου υπαρχουνε παραδειγματα οπως αυτα των Μαγιας.Αλλα οι Μαγιας παραμενουνε η καλυτερη αποδειξη μιας υπερκοσμιας συνειδησης.

Η εντοπιοτητα του συνολου των προσωπων που απαρτιζουνε μια κοινωνια ,δεν αναστελει την εντροπια που παρατηρειται στις κοινωνιες των ανθρωπων.

Η ιδια αταξια παρατηρειται στο συνολο της οικο-σφαιρας. Οπου εμπεριεχονται και οι ανθρωποι.

Η τελεια μνημη ,μπορει να καλυψει με την δυναμη της, ας πουμε με την δυναμη του Δια,και υπο μορφη χιτωνος, ολη την γη.
Αυτη η τελεια μνημη του ανθρωπου ειναι υπευθυνη και για ολες τις μυθωδεις αναζητησεις του.
Αντιστρεφει και καταργει ολους τους νομους της οικο-σφαιρας, με ενα μονο ωφελος.
Την ικανοποιηση του "πνευματικου λιμπιντο".

Η Μαγιας τουλαχιστον ειχανε καταλαβει επαρκως τα παιχνιδια που παιζει το ανθρωπινο πνευμα.Το οποιο χρησιμοποιει κατα βουλησιν την τελεια μνημη οπου και εαν την συναντησει, αφου ομως πρωτα την θεοποιησει.

Αλλα ας φυγουμε απο εκει και ας ερθουμε στα χρονια μας. Οπου τα πρωτογονα πλασματα της τεχνολογιας βρισκονται σε εξαρση ανακαλυψεων μα οχι και λυσεων.

Η εντελεχης μνημη οπου και εαν βρισκεται θα φανει.

Αυτο που μας χρειαζεται παντα ειναι ενα ακρως συνταρακτικο γεγονος.

Ας πουμε πως ισως μας χρειαζεται το γιατρικο των μαγιας. Οπου ο μηδενισμος του ημερολογιου τους συμπιπτει με τετοια μεγαλα αστρικα γεγονοτα .

Το σημαντικοτερο απο ολα ειναι,το πως θα μπορεσουνε εκ νεου οι κοινωνιες να χρησιμοποιησουνε τις δυναμεις καταστολης ,χωρις να γινουνε εμφανως αντιδημοκρατικες.
Γιατι πρεπει να μηδενιστουν οι ανθρωπινες αξιες. Ετσι ωστε να αποφευχθει η πληρης αταξια.

Καθως θα μηδενιζουμε την ιδια την ιδεα της κοινωνιας με τον ατομικισμο. Εχοντας ενα και μονο σκοπο ,να ακολουθησουμε καποια στιγμη στα τυφλα την εντελεχη μνημη μας.
Η οποια παραγει τα μεγιστα δυστυχως μονο σε στιγμες μεγαλων αναταραχων...

06/03 08:52  zyzzx
Πολ.
Συγχρονη μυθωδια μαλλον,η οποια ομως ειναι απαραιτητη για να αντιληφθουμε την περιεργη (τουλαχιστον) μεθοδο ζωης που ακολουθουμε.
Πιστευω πως εαν καταλαβει το συνολο των ανθρωπων, και θα καταλαβει αργα η γρηγορα,την παραφρονα ιδεα που ακολουθει.
Θα αναφωνησουνε ολοι μαζι Χαιλ!
Γιατι το πρωτο που θα θυμηθουνε θα ειναι ο γερμανοεβραιος Χιτλερ.

Αυτη σιγουρα ειναι μια γερη μνημη, με χερια, αλλα χωρις ποδια.

Σχετικά με το blog
Οι Θειοι Αριθμοι Συνιστουν
Εναν Απροσιτο Συμφωνικο Ιστο
Ενα Συμπαν Απο Αγνες Ωδες
Μια Μοναδικη Μυθωδης ΟντοτηταΜοναδικοτητες
Αναζήτηση
Προηγούμενα ’ρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι