Το Περιβάλλον ειναι ο Ναός μας
Τεταρταια Διαστιξη
4519 αναγνώστες
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2008
13:54

         

               

  Ολο το ειναι μου ειναι γεματο ,απο ακρη σε ακρη ,με αγαπη για τον πολυτιμο δημιουργο μου. Τραγουδαει η γυμνη μου ψυχη, εσενα πολυτιμε κωδικα της ζωης! Εγω η ταπεινη τεταρταια διαστιξη παρθενογενεσης.

 

                                                                 

Αξιολογήστε το άρθρο 
3 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

26/01 14:28  pol
Ο αριθμός ,που οδηγεί τον άνθρωπο στα ύπατα σκαλοπάτια της πολιτισμικής δημιουργίας,ταυτόχρονα τον εγκλωβίζει σε δαιδαλώδεις λαβυρίνθους!
Ο μηχανοποιημένος τρόπος ζωής και έκφρασης για τους περισσότερους(δυστυχώς),δεν αφήνει διεξόδους αναζήτησης του πολυτιμου δημιουργού.Αποτάσσω τα δεσμά με μια ζεστή καλημέρα στο γείτονα,με ένα αργό περίπατο,με τη μυρωδιά του βασιλικού,με επίσκεψη σε μια πηγή ...Πάντα αργά..καιμε τα μάτια της ψυχής..ορθάνοιχτα!
27/01 14:43  pol
Το νόημα της ζωής βρίσκεται σε μια σαλάτα η <<σαλατάρα>>!Καλά ακούσατε και μην βιάζεστε!Σε μια σαλάτα λοιπόν χειμωνιάτικη ή καλοκαιρινή αλλά πώς;Φτιαγμένη από σένα με το τίμιο αγώνα της γης.Να δένει το κουρασμένο χέρι με τον ιδρώτα του σκαφτιά δημιουργού!Μόλις απόλαυσα τη δικιά μου με δική μου παραγωγή μαρουλιού,ρόκας,άνηθου,κρεμμυδιού,ραπανακιού κ.α
28/01 07:23  zyzzx
Ακομα και την ασφαλτο μπορει να αγαπησει και να σκαψει καποιος σαν εμενα. Μονο που σαλατα δεν θα φαω στο τελος. Ισια μονο σπινιαρισματα εντυπωσιακα και λιγο καμμενο λαστιχο στη μυτη για ευωδια.

Σχετικά με το blog
Οι Θειοι Αριθμοι Συνιστουν
Εναν Απροσιτο Συμφωνικο Ιστο
Ενα Συμπαν Απο Αγνες Ωδες
Μια Μοναδικη Μυθωδης ΟντοτηταΜοναδικοτητες
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι