Το Περιβάλλον ειναι ο Ναός μας
Τσιμεντενια Υγρασια
853 αναγνώστες
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015
17:23

Σαν τα μαραμένα φύλλα πέφτουν οι σκέψεις κάτω. Ένας ανεμοστρόβιλος από εικόνες και ήχους τις παρέσυρε. Δεν μπορούν να σταθούν στο χαρτί οι λέξεις , το κέλυφος της λογικής δεν μπορεί να τις συγκρατήσει μέσα σε ένα  πλαίσιο.
Μορφές ανθρώπινες παρελαύνουν εμπρός μου και χαμογελούν η μου μουτρωνουν σφίγγοντας με σοβαρότητα τα χείλια τους. Οι σκοτεινές σκιές τους απλώνονται γύρω μου ακόμα και στο φως της ημέρας.
Δεσμεύω τον χώρο και τον χρόνο χωρίς καλά καλά να πολύκαταλαβαίνω τον λόγο.
Κιτρινισμένα φύλλα  οι σκέψεις μου μαζεύτηκαν σε ένα βουνό στην άκρη του δωματιου και άντε τωρα να τις ξεδιαλεξω. Τις αφηνω εκει οπως καθονται και γυρνω αλλου τα ματια μου.,

Και τα σύννεφα σαν άσπρα προβατάκια ξεχύθηκαν στον ουρανό της μίζερης πρωτεύουσας για να βοσκήσουν λίγη τσιμεντένια υγρασια.
Χθες είχανε σκεπάσει όλο τον νότιο Ευβοϊκό ,ομως δεν τολμούσαν να περάσουν μέσα από την αόρατη πύλη που συνδεει νοητα την Πεντέλη με τη Πάρνηθα. Σήμερα τελικως το πήρανε απόφαση και ήρθαν κοπάδια πολλά απο δαυτα για να κουρνιαξουν πανω απο τις γκριζες τσιμινιερες...

Η γλυκιά ζωή με τρελαίνει, μα το φαρμάκι του θανάτου είναι δυσβάσταχτο , απλώνονται γύρω μου οι μαύρες σκιες γεμίζοντας τον νου μου με πονεμένες σκέψεις , ρουφώντας  ό,τι αγαθό απέμεινε απο την ανθρώπινη ψυχή.

Λιώνουν στο χώμα τα σαπισμένα φύλλα  προσφέροντας στον κύκλο ζωής την ζωή τους.


Ειθε να σβηστούν  μεμιάς και  οι μαύρες σκεψεις  της πονεμένης ψυχης, να αναπαυθει στα καταβαθα της γαληνιας λήθης.

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Οι Θειοι Αριθμοι Συνιστουν
Εναν Απροσιτο Συμφωνικο Ιστο
Ενα Συμπαν Απο Αγνες Ωδες
Μια Μοναδικη Μυθωδης ΟντοτηταΜοναδικοτητες
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι