Το Περιβάλλον ειναι ο Ναός μας
Η Εκτοξευση
815 αναγνώστες
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017
20:39

Πόσο καιρό θα πάρει ακόμα 

Η αναμονή ουδολως δεν εκβιάζει τους συντελεστές της καθυστέρησης.

Το εγχείρημα είναι μεγαλειώδες ..., και ίσως γι αυτό θα πρέπει να έχουμε ανεξάντλητη υπομονή.

Ίσως η υπομονή μας θα χρειαστεί να υπερσκελίσει ακόμα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Ίσως γενεές ολόκληρες να περάσουν άπρακτες .

Αληθεια η πνευματική χροιά δεν λέει να διαπεράσει τον σύγχρονο τρόπο σκέψης  , δίνοντας έτσι κάποιες ελπίδες στον τόνο απελευθέρωσης να γιγαντωθεί και να εμπλουτιστεί με το ακραίο φαινόμενο της αποκάλυψης.

Κάτι υπερφυσικό  φυσάει τα πανιά μας . 

Κάτι το μοναδικό εμπνέει την ψυχή μας.

Η προσοχή μας στρέφεται άθελα μας σε αυτόν το τόσο όμορφο και πολύτιμο ,άγνωστο κόσμο  αυτόν τον οποίο μας περιβάλει με κάλλος και δίνει συνεχώς αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις για να επιβεβαιώσει αυτή την τρανή αλήθεια.

Αυτόν τον μικρό κόσμο τον κακοπερασμενο τον οποίο ουδέποτε  συμπάθησαμε τόσο όσο έπρεπε , τόσο όσο του αναλογεί.

Περιμένουμε λοιπόν την εκτόξευση ευρισκόμενοι σε εγρήγορση και αγωνιούμε για το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως οι ελπίδες για επιτυχή έκβαση όλων των προσπαθειών μας είναι σχεδόν μηδενικές.

Όμως εμείς άνθρωποι είμαστε, πανω στην Γη  ζούμε , τα δυο αυτά μοιάζουν να είναι σίγουρα αξιοθαύμαστα και μοναδικά σε ένα τεράστιο , ίσως και άπειρο διάστημα. Τι λοιπόν μπορεί να μας πείσει πως δεν μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο.

Τίποτα !

Αναμένουμε λοιπόν την εκτόξευση , αυτή την οποία θα μας στείλει εκεί όπου θα μπορέσουμε επιτέλους να αδράξουμε το αύριο και να δρεψουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας.

Η εκτόξευση δεν θα αργήσει να έρθει. . Έως τότε θα κοιτάμε ψηλά εκεί προς το ασημενιο ωκεανό των αστεριών. Και θα καίει μέσα μας η φλόγα της αποκάλυψης ενός κόσμου πέρα απο τα ορατά και αόρατα του κόσμου μας. Μια καινούργια στιγμή. Μια ανάσα ελευθερίας .

Κατω απο ενα δεντρο ,μεσα σε ενα ποταμακι ,διπλα σε ενα θυμαρακι σιγοκαιει με θρησκευτικη προσηλωση η ανθρωπινη ψυχη ολοενα και σε εντονοτερη αναταση. 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Οι Θειοι Αριθμοι Συνιστουν
Εναν Απροσιτο Συμφωνικο Ιστο
Ενα Συμπαν Απο Αγνες Ωδες
Μια Μοναδικη Μυθωδης ΟντοτηταΜοναδικοτητες
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι