Το Περιβάλλον ειναι ο Ναός μας
Ενα Ξερασμα
1689 αναγνώστες
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
21:50

Συγκαλύπτοντας όλες τις ανομολόγητες πράξεις , περνάμε έπειτα  στην ουδέτερη φάση της άγνοιας. Αυτές οι αλληλουχίες των γεγονότων λειτουργούν υπέρ μας μόνον εάν είναι σε σωστή σειρά τοποθετημένες. Μάλιστα , για να είναι το αποτέλεσμα άριστο , πρέπει να τοποθετήσουμε όλες αυτές τις κακές ενέργειες  σε μια απόλυτα ευθεία γραμμή , ώστε κάθε φορά που τις αναζητούμε να βλέπουμε μόνον την πρώτη απο αυτές . Οι υπόλοιπες μένουν καλά  κρυμμένες στο σκιερό μέρος της μνήμης. Είναι απολύτως σωστό να κατασκευάζουμε αυτές τις ευθείες σειρές στις αποθήκες της μνήμης , είναι η καταλληλότερη μέθοδος  για να αποφύγουμε τον έλεγχο της συνείδησης .

Μιλάνε για πλύση εγκεφάλου , όμως αυτό το οποίο συγκρατεί το οικοδόμημα της μνήμης και συνάμα τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου είναι αυτές οι απίστευτα ευθείες γραμμές οι οποίες διευκολύνουν την εκφραστικότητα της λογικης τέχνης. Ναι η λογική δεν υπάρχει αυτή καθαυτή αλλά είναι τέχνη την οποία εξασκούμε , και προϋποθέτει να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία. Ένα απο τα πολυτιμότερα εργαλεία είναι η αποτελεσματικη συγκάλυψη της αδιανόητης  συμπεριφοράς την οποία επιδεικνύουμε.

Ειναι λογικο λοιπον να νιωθουμε ενα ανακατεμα ,καθε φορα που τα βηματα μας  βγαινουν εστω και λιγο απο την απολυτη ευθεια .

Να θελουμε να βγαλουμε τα σωθικα μας .

Μας δηλητηριασαν και το μονο που μας σωζει ειναι να ξερασουμε ολο αυτο τον οχετο ο οποιος σε ανυποπτο χρονο βρεθηκε μεσα μας.

Να διωξουμε ολη αυτη την μαυριλα απο το είναι μας.

Ισως ομως πρεπει να τελειωσει και αυτη η ευθεια γιατι ηδη εχουμε ήδη αναπτυξει τετοια ταχυτητα που μας ειναι αδυνατον να αλλαξουμε πορεια.

Δεν φτανει λοιπον ενα ξερασμα γιατί το δηλητηριο εχει προχωρησει βαθια μεσα μας.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Οι Θειοι Αριθμοι Συνιστουν
Εναν Απροσιτο Συμφωνικο Ιστο
Ενα Συμπαν Απο Αγνες Ωδες
Μια Μοναδικη Μυθωδης ΟντοτηταΜοναδικοτητες
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι