Το Περιβάλλον ειναι ο Ναός μας
Μοναδικη Επιλογη
1663 αναγνώστες

 

 

Η μοναδικη επιλογη ...

Η εξελιξη των μοναχικων ,ανθρωπομορφων ειδων ,μεσα σε μια εκκεντρικη και ακρωτηριασμένη ανθρωποσφαιρα θα είναι το μέλλον μας.

Και η πικρη αληθεια για την οικοσφαιρα μιλαει για μια και μόνο μια τελικη εκβαση σε ολες τις αποτυχημενες προσπαθειες του ανθρωπου να κυριαρχησει ολοκληρωτικα πανω στη Γη .

Ομως ,ειναι πιο ωραιο, και περισσοτερο απο ολα θα πρεπει  να δεχομαστε την αληθεια. Γιατι μονο αυτη μπορει να μας ελευθερωσει.

Δεν λεω , ειναι υπεροχο να τραγουδας και να μιλας ξεφρενα. Πανεμορφο ειναι να χορευεις και να γελας ασταματητα. Τελειο ειναι να εξυψωνεσαι στους ουρανους και να γινεσαι ενα με τους κεραυνους και την βροντη και επειτα να πεφτεις στο κενο , σαν μια σταγονα της βροχης, και να περιμένεις  να βρεθεί στον δρόμο σου η μια και μοναδικη μικρη λακκουβιτσα αγαπης ,για ανανηψη...

Σημερα λοιπόν παρακολουθουμε την γεννηση ολων των καλα κρυμμενων φοβων της ανθρωπότητας.

Τωρα δα αντικρυζουμε αμυδρα την εμφανιση όλων των ανθρωπομορφων ειδων που μονη τους ασχολια ειναι η ολοκληρωτική εξαφάνιση της εναπομεινουσας αλωβητης γης.

Δυστυχως δεν υπαρχει πια αυτο που αποκαλουμε : εξελιξη των ειδων.

Τωρα ,πρεπει να αναφερομαστε για την εξελιξη ενος και μονο ανθρωπόμορφου ειδους  .

Αυτο ειναι το σημερινό μοναχικο ανθρωπινο ον το οποιο βρισκεται πλεον απομακρυσμενο σε απολυτο βαθμο απο το περιβαλλον του.

 


Σχετικά με το blog
Οι Θειοι Αριθμοι Συνιστουν
Εναν Απροσιτο Συμφωνικο Ιστο
Ενα Συμπαν Απο Αγνες Ωδες
Μια Μοναδικη Μυθωδης ΟντοτηταΜοναδικοτητες
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι